Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

9

Veronica Biasiol

Poslat hlas

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 2.9.1998

Věk: 25 let

Míry: 85-63-90

Výška: 175 cm

Znamení: Panna 

Právě studuji / pracuji: podnikám 

Žije: v Praze 

Záliby: moje práce, fitko, malování, líčení, zimní sporty 

Má talent na: vše výše zmíněné :) 

Oblíbený citát: Kdo nemá cíl, nemůže trefit. 

Oblíbená kuchyně / jídlo: asie, sushi 

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Charisma, spontánnost a dobrý smysl pro humor. 

Jak vidíte svoji budoucnost? Nehledím příliš do budoucna stejně jako do minulosti. Snažím se zaměřovat se pouze na přítomnost a užívat si ji. Všechny své dosavadní cíle jsem si vždy stanovila v horizontu pár let, spíše měsíců. 

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Miluji zvířata a už teď v rámci svého charitativního bazárku podporuji různé zvířecí neziskovky. Druhým důležitým tématem je pro mě duševní zdraví. Myslím, že to je odvětví, kterému se stále věnujeme málo, a jsem přesvědčena, že spoustu onemocnění pramení právě z rozpoložení a z nezpracovaných traumat. Je pro mě důležité tato témata otevírat a v budoucnu bych se jejich řešení ráda věnovala třeba v rámci svého podcastu nebo charitativních projektů. 

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Protože věřím, že mám ty správné kvality k vítězství a moje zkušenosti, hodnoty a snaha mohou přispět k pozitivní změně. Být ambasadorkou České republiky by pro mě byla nejen čest, ale i závazek, který bych brala s vážností a zodpovědností.

Jaký je váš smysl života? Mým smyslem života je neustálý růst a seberealizace, jak v osobním, tak profesionálním směru. Chci dosahovat svých cílů, a zároveň přispívat k pozitivnímu rozvoji společnost. Věřím, že každý z nás má schopnost a povinnost dělat svět kolem sebe lepším místem, a já se snažím žít podle tohoto přesvědčení každý den.

Všichni partneři

#missczechrepublic