Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

8

Michaela Sedláková

Poslat hlas

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 27.06.1999

Věk: 24 let

Míry: 90-64-97 

Výška: 178 cm

Znamení: Rak

Právě studuji / pracuji: Podnikám v oblasti kávy - mám svoji pojízdnou kavárnu.

Žije: Brno

Záliby: Ráda sportuji, jelikož jsem se 10 let věnovala sportovnímu aerobiku na vrcholové úrovní, ale i motosport patří k mým oblíbeným činnostem. Ráda cestuji a poznávám svět. Baví mě seberozvoj a práce sama na sobě.

Má talent na: Sport, latte art, vždy zůstat pozitivně naladěna.:-D

Oblíbený citát: 7x spadnout, 8x se zvednout - jen tak se VÍTĚZÍ.

Oblíbená kuchyně/ jídlo: vietnamská kuchyně, mezi má oblíbená jídla patří
mořsképlody, rýže, ale jednou za rok neodmítnu ani smaženému sýru. :D

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Ideální partner by měl být, podporující, odvážný, věrný, charismatický muž, který bude mít v sobě pokoru a respekt ke druhým, ale zároveň bude sebevědomý člověk se srdcem na správném místě.

Jak vidíte svoji budoucnost? Jsem úspěšná žena, která vytváří stále nové projekty, díky, kterým mohu pomáhat i druhým. Chci se realizovat a zdokonalovat ve svépráci a tou je podnikání, ale takémodeling a svět okolo Miss. Vidím se jako kreativní, šťastná a pracovitá žena, která má stále ambice, miluje život a s radostí tvoří dál něco krásného a smysluplného.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Určite bych se chtěla zaměřit na děti, protože děti jsou naše budoucnost. Ráda bych dala dětem naději, že i když z počátku to neměli jednoduché a štěstí se na ně příliš neusmálo, že mají život ve svých rukou a mohou to vždy otočit. Chtěla bych je motivovat aby na sobě pracovali a měli jednou život přesně takový, jaký si vysnili.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Chci vyhrát, protože bych ráda lidem ukázala, že je důležité se nikdy nevzdat, ať je to boj v čemkoliv. V životě musíme bojovat do posledníchvíle a vždy zvítězí. Ten, co se nevzdá a věří. Já věřím, že je hodně důležité naše vnitřní nastavení, naše mysl a hlava nás ovládají a proto je potřeba být silný mentálně. Pakliže, jsme Vítězové. Určite bych chtěla být vidět a pracovat jako Miss, modelka a předávat lidem kus ze sebe. Motivovat lidi k tomu aby byli nejlepšíve svém oboru a dělali co je ze srdce baví. Chtěla bych reprezentovat Českou republiku na Miss World a ukázat, že i tak malá země jako jsme my, má ve světě šanci uspět a opět předat lidem kus ze sebe, protože si myslím, že krása se skrývá opravdu uvnitř nás.

Jaký je váš smysl života? Pro mě je to se nikdy nevzdat a pokud něco opravdu chci, jít si za tím i přes všechny překážky, protože to, že něco nevyjde na poprvéneznamená, že to tak být nemá. Znamená to, že nás to zkouší, zda to, o co usilujeme, opravdu chceme natolik, že budeme o to bojovat i přes ty všechny porážky a překážky. Zachovat si klidnou a pozitivní mysl. A smyslem života je hlavněto, abych byla šťastná, milovala a byla milována bezpodmínečnou láskou a nikdy mě nepřestal bavit život.

Všichni partneři

#missczechrepublic