Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

7

Absa – Tina Diallo

Poslat hlas

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 20.03.1999 

Věk: 24 let

Míry: 88-60-97

Výška: 175cm

Znamení: Ryba

Právě studuji / pracuji: Pracujii v realitní kanceláři

Žije: Praha

Záliby: Hudba, Tanec, Rap

Má talent na: Psaní hudebních textů

Oblíbený citát: Život je to největší umění na světě, neboť většina lidí pouze existuje

Oblíbená kuchyně / jídlo: Italská

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner?

  • Empatický
  • Loajální
  • Vtipny
  • Rodinně založený

Jak vidíte svoji budoucnost? Pokud budu dál pokračovat ve svém tempu a nasazení, vidím svou budoucnost velmi dobře. Ráda bych se věnovala tomu, co mě naplňuje, udělala svou rodinu pyšnou a pomáhala bych a inspirovala lidi aby šli za svou cestou. 

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Pokud bych měla toto privilegium, velmi ráda bych pomáhala dětem, na jakékoliv úrovni, jak u nás v CZ tak i v mé krajině původu – Senegal. Ráda bych jim předala naději, rozhled a inspiraci.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Pro mě osobně by to byl opravdu velký milník. Historicky první vítězka tmavé pleti, by bylo něco neskutečného. I přesto, že by to byla velká zodpovědnost, chtěla bych zbořit mýty a posunout nadhled Českého národa. Myslím si, že by to byl další nádherný krok dopředu v naší společnosti.

Jaký je váš smysl života? Smyslem mého života je pro mě zanechat po sobě stopu. Nazvala bych to přímo „LEGACY“. Ráda bych jak společnosti celkově, tak i svým dětem předala něco co pomohlo společnosti k nějakým změnám dopředu.

Všichni partneři

#missczechrepublic