Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

6

Alina Demenťjeva

Poslat hlas

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 01.02.2001

Věk: 23 let

Míry: 90-62-95

Výška: 178 cm

Znamení: Vodnář

Právě studuji / pracuji: Bakalářský studium, obor “European Economy and Business Administration”.

Žije: Vídeň 

Záliby: tanec, modeling a poznávání světa skrz cestování 

Má talent na: Cizí jazyky,  mluvím 5 jazyky.

Oblíbený citát: Jeden z mých nejoblíbenějších citátů je od Oscara Wilda: ‘Be yourself; everyone else is already taken.’ Neboli česky: ‘Buďte sami sebou; ostatní role jsou již obsazeny.’

Oblíbená kuchyně / jídlo: Miluji asijskou kuchyni! 

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Ideální partner by měl být především laskavý, podporující a mít dobré srdce. Věřím, že základem každého vztahu by měla být vzájemná úcta, důvěra a schopnost komunikovat. Vzhled je samozřejmě subjektivní, ale pro mě osobně je nejdůležitější spojení na emocionální a intelektuální úrovni.

Jak vidíte svoji budoucnost? Ve své budoucnosti se vidím jako úspěšná žena, která dosahuje svých cílů a snů, ať už v osobním nebo profesionálním životě.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Jako vítězka bych se ráda věnovala charitativním organizacím zaměřeným na vzdělávání a podporu dětí ze sociálně znevýhodněných prostředí. Věřím, že vzdělání je klíčem k překonání mnoha překážek a otevírá dveře k lepší budoucnosti. Ráda bych také podporovala iniciativy zaměřené na ochranu životního prostředí, protože si myslím, že je důležité chránit naši planetu pro budoucí generace.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Vyhrát Miss Czech Republic by pro mě znamenalo příležitost ukázat, že s odhodláním a tvrdou prací lze dosáhnout všeho. Tento titul bych využila jako platformu pro podporu důležitých iniciativ a jako příležitost ukázat, že sny se mohou stát skutečností, když se nevzdáváme a jdeme za tím, co nás naplňuje.

Jaký je váš smysl života? Pro mě je smyslem života být šťastná a naplňovat životy okolo sebe pozitivní energií. Snažím se žít život s vděčností a soustředit se na to, co je opravdu důležité - rodina, přátelé a příspěvek k lepší společnosti. Věřím, že každý z nás má schopnost přinést pozitivní změnu, ať už v malém, nebo ve velkém měřítku, a to je pro mě velkou motivací.

 

Všichni partneři

#missczechrepublic