Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

5

Julie Smékalová

Poslat hlas

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 6.5.2004

Věk: 19 let

Míry: 86-64-90

Výška: 179 cm

Znamení: Býk

Právě studuji / pracuji: Gymnázium Litoměřická

Žije: v Praze

Záliby: Volejbal, cvičení, jízda na koni, kreativní tvorba

Má talent na: Sport

Oblíbený citát: Buď sám sebou. Všichni ostatní už jsou obsazeni. – Oscar Wilde

Oblíbená kuchyně / jídlo: Středozemní kuchyně, lehká jídla nejlépe s mořskými plody

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Starostlivý, silný, loajální, pečující, chytrý, osobitý, sportovec a ochotný se se mnou nikdy nenudit.

Jak vidíte svoji budoucnost? Chtěla bych prorazit do světa modelingu, procestovat svět, nikdy se nepřestávat vzdělávat, být šťastná s mými blízkými a pomoct udělat tu naši planetu o něco lepší nejen šířením informací, ale i činy.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Ráda bych se věnovala především neziskovým organizacím s environmentálním zaměřením. Určitě je pro mě důležitá také pomoc dětem v nouzi, ale hlavní pro mě je, aby dostaly možnost vyrůstat na planetě bez problémů s dopady znečištění a s neklesající biodiverzitou.

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Protože jsem sebevědomá a osobitá. Protože bych řekla, že i přes svůj věk to mám v hlavě srovnané a mám správně nastavené hodnoty a cíle. Protože se k nikomu, kdo potřebuje pomoct, nikdy neotočím zády. Protože se nebojím postavit za ty slabší. A protože jestli někomu zlepším den jen tím, že se na něj na ulici usměju, tak to neváhám udělat.

Jaký je váš smysl života? Můj smysl života je ho zkrátka žít na plné obrátky. Více dávat než brát. A vždy zůstat sama sebou.

Všichni partneři

#missczechrepublic