Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

2

Adéla Štroffeková

Poslat hlas

Zpět na výpis finalistek

Datum narození:  26.08.2002 

Věk: 21 let

Míry: 89-62-93

Výška: 173cm

Znamení: Panna

Právě studuji / pracuji: studuji na dálkovém studiu Sociální práci a sociální pedagogiku, pracuji primárně jako modelka, fitness trenérka a instruktorka, influencerka a jednatelka eventové agentury

Žije: Praha

Záliby: Sport, krimi tématika, ráda trávím čas s dětmi, vzdělávám se v oblastech, které mě zajímají, ráda sleduji módní inspiraci a baví mě být kreativní co se týče vytváření outfitů a makeup looků

Má talent na: hra na klavír, sport

Oblíbený citát: Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody  ,,Jan Werich”

Oblíbená kuchyně / jídlo: Itálie a Asie

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Milující, podporující a upřímný. Někdo, kdo v životě ví co chce a bude na mé straně ve všech životních situacích.

Jak vidíte svoji budoucnost? Moji budoucnost si nijak konkrétně nepředstavuji. Myslím, že to ani nejde. V životě by si člověk měl dávat dlouhodobé a krátkodobé cíle, za kterými si jde. Spoléhám sama na sebe a snažím se být nejlepší verzí sama sebe. Vím, že momentálně se nacházím v životní fázi, kdy chci budovat kariéru a zlepšovat se ve všech svých nedostatcích. Jakmile budu vědět a cítit, že je na čase se posunout zase dál, že mám například dobré a ideální zázemí pro založení rodiny, přijde na řadu zase tato etapa. Člověk by se měl dle mého názoru posouvat postupně, podle toho co mu život přinese, říká se tomu Butterfly Effect, který si myslím to dost vystihuje. Takže odpověď na tuto otázku bych pojala tak, ať každý dělá pro sebe maximum a nebojí se občas vystoupit ze své komfortní zóny, protože žijeme jen jednou ????

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Mám tu čest, že již před začátkem cesty s Miss Czech Republic jsem se stala ambasadorkou nadačního fondu pro předčasně narozené děti, kde se snažím pomáhat skrz sociální sítě, různé sbírky nebo spojením s mými oblíbenými sportovními aktivitami 

 

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? K této otázce se váže trochu delší příběh. Modelingu jsem se začala věnovat přibližně ve 14 letech. Od té doby jsem automaticky sem tam přišla do kontaktu s nějakou miss nebo slečnou, která si soutěží prošla. V době dospívání jsem byla spíše komerční modelka a když jsem trochu více pochopila o čem soutěže krásy jsou, věděla jsem, že to chci taky. Že jednou to chci být já. Cestu za korunkou jsem začala když mi bylo 16/17 let. V té době jsem vyhrála pár menších soutěží a na základě jednoho takového, jsem dostala možnost vycestovat do Číny a zúčastnit se Miss Tourism World. Tam jakožto úplný nováček v oblasti světových soutěží jsem měla opravdu křest ohněm ???? neměla jsem za sebou nikoho, kdo by mě připravil na to, co mě tam čeká. Ve svých 17 letech jsem si vše zjišťovala sama a zařizovala veškeré vybavení, šaty, boty a doplňky na spolupráci a to jsem v té době měla opravdu slabý instagram. Každopádně i přes to všechno jsem bojovala jako lev a vrátila se s umístěním TOP20, Best in Swimsuit a Best Talent. Po návratu s Číny probíhaly castingy do České Miss. Výherkyně jsem samozřejmě sledovala na sociálních sítích a když jsem viděla jak ony jezdí vybavené na světové soutěže a jaký mají hlas mezi lidmi po výhře, věděla jsem, že tudy povede má další cesta. Bohužel v České Miss to dopadlo, jak dopadlo a i přes to, že jsem po ukončení soutěže neoficiálně vyhrála a měla letět na Miss Earth, díky covidu se celá soutěž konala on-line. Zároveň vzhledem k rozpadu ČM ani tady nebyl tým úplně v nejlepší formě. Po všech těchto zkušenostech jsem měla pár let pauzu, dost jsem se změnila, vyspěla a tak nějak se smířila s tím, že tento sen asi zůstane snem. 

Naštěstí díky naší paní ředitelce Táně Makarenko, jsem dostala opět chuť a motivaci to ještě nevzdat. Tento rok jsem se poprvé od poslední soutěže konečně cítila připravená. Teď by se možná hodilo se dostat k té otázce proč bych to měla být já. ???? Myslím, že jedna z mých velmi dobrých a praktických vlastností je, že k sobě dokážu být velmi upřímná, někdy až tvrdá. Znám své plusy a zároveň nedostatky. Jsem velmi pracovitá a když se pro něco rozhodnu jsem ochotná za tím jít a vydat ze sebe vše. Mám za poměrně krátkou dobu za sebou dost zkušeností a jsem člověk s dost silným kořínkem. Jen tak něco mě nerozhodí a ráda slyším na sebe upřímné názory a kritiku, ze které se mohu posouvat dál. Chválu je samozřejmě příjemné slyšet a je taky potřeba, ale z toho se člověk nepoučí. Věřím a vlastně už nyní vím, že jsem přesně tam, kde chci být. Nikdy nebudu litovat mé účasti v Miss Czech Republic, protože už teď mohu říct, že prožívám nejlepší období v mém životě a věřím že mám nejlepší předpoklady pro to se stát naši novou královnou a reprezentovat naši krásnou zem i ve světě. 

Jaký je váš smysl života? Zajímavá otázka, myslím, že se možná budu dost opakovat, protože jsem na to v zásadě odpověděla v předchozích otázkách. Smyslem života je určitě vytěžit z toho, že mám to štěstí, kde jsem vyrůstala, do jakých poměrů a rodiny jsem se narodila, že jsem zdravá maximum. Vážit si toho, protože ne každý má to stejné štěstí jako já. Pracovat na sobě, pečovat o sebe a o své blízké, časem založit rodinu a být vděčný i za maličkosti, které často bereme jako samozřejmost. Trávit dostatek času s rodinou, která tu s námi nebude věčně. Uvědomit si, co je v životě opravdu důležité. V dnešní době sociálních síti a dostatku materiálních věcí občas zapomínáme žít opravdu zdravý a pravý život.

Všichni partneři

#missczechrepublic