Finalistky MISS CZECH REPUBLIC 2024

10

Simona Kuklová

Poslat hlas

Zpět na výpis finalistek

Datum narození: 17.4.1997

Věk: 26 let

Míry: 86-61-84

Výška: 170 cm

Znamení: Beran

Právě studuji / pracuji: Pracuji jako modelka a také podnikám v oblasti módy.

Žije: Brno/Praha

Záliby: cestování, sport

Má talent na: výtvarné umění

Oblíbený citát: “Buď změnou, kterou chceš vidět ve světě.”

Oblíbená kuchyně / jídlo: italská/ těstoviny na všechny způsoby

Jak by měl podle Vás vypadat ideální partner? Měl by mít hlavně dobrý charakter. Měli bychom se vzájemně respektovat a umět otevřeně komunikovat. Důležitý je pro mě také společný smysl pro humor a upřímnost.

Jak vidíte svoji budoucnost? Ráda bych byla nejlepší verzí sebe. Chci se dále věnovat své práci, která mě naplňuje, rozšiřovat svoje podnikání a být šťastná v osobním životě.

Kdybyste se stala vítězkou, jaké charitě byste se věnovala? Jsem součástí charitativního projektu “Dětský přístav”, který se zaměřuje na pomoc dětem s onkologickým onemocněním. Takže s pomocí této iniciativě bych určitě pokračovala a ráda bych také přidala několik dalších projektů zaměřených na různé znevýhodněné skupiny. 

Proč byste chtěla vyhrát Miss Czech Republic? Myslím si, že jsem disciplinovaná, neustále se snažím na sobě pracovat a posouvat se, ale také pomáhat druhým. Jsem pozitivní člověk - vždy se zaměřuji na to dobré a to je také jedna z věcí, které bych chtěla předat. Pokud bych se stala vítězkou Miss Czech Republic, brala bych to jako velkou zodpovědnost a závazek. Chtěla bych, aby moje prezentace byla autentická a inspirativní. Podporovala bych různorodost a podněcovala v lidech odvahu k plnění svých cílů. Ráda bych také využila získané vizibility pro dobrou věc a aktivně se zapojovala do projektů, které mají smysl, přispívají ke zlepšení ve společnosti a snažila bych se k této činnosti motivovat také ostatní. 

Jaký je váš smysl života? Smysl života je pro mě být dobrým člověkem, přispívat k pozitivním změnám ve světě a zanechat nějaký odkaz. Neustále na něčem pracovat, posouvat se a učit se novým věcem. Věřím že opravdu šťastný a vnitřně naplněný člověk kolem sebe šíří pozitivní energii, která může být inspirací pro ostatní.

Všichni partneři

#missczechrepublic